SkyDeck

  • A Látogatóközpontból panorámalift visz fel a 120 m magasan található SkyDeck kilátóteraszra, ahonnan Budapest lenyűgöző panorámáját tekintheted meg madártávlatból.
  • Az élmény azonban itt nem ér véget! A SkyDeck applikáció segítségével virtuális sétát tehetsz a fővárosban, betekinthetsz a város turisztikai és kulturális életébe, sőt az ország legnagyobb városainak elhelyezkedését is láthatod.
  • Jegyek az adott időpont kiválasztásával kizárólag online vásárolhatók, melyek a terület befogadóképessége miatt csak limitált számban elérhetőek, ezért különösen a hétvégékre és ünnepnapokra érdemes előzetesen megváltani a jegyeket. A helyszínre érkezve, amennyiben van szabad hely az adott idősávban, akár 3 perccel a belépés előtt is megvehető a jegy a weboldalunkon, melyhez online fizetésre alkalmas bankkártya és email postafiókkal rendelkező okostelefon szükséges. Készpénzes fizetésre a helyszínen nincs lehetőség.
Jegyvásárlás

Látogatóközpont

  • Üdvözlünk a MOL Campus Látogatóközpontjában, ahol az energia és az innováció találkozik! Lépj be a jövőbe és ismerd meg, hogyan alakul át az energia a fenntartható jövő szolgálatában. Fedezd fel barátaiddal, családoddal valamennyi inspiráló és izgalmas installációnkat, játékunkat!
  • A Kilátóterasz csodálatos panorámájának megtekintése jegyvásárláshoz kötött, azonban a földszinti Látogatóközpontunkba történő belépéshez nem szükséges jegyet venni.
Nyitvatartás

SkyDeck applikáció

  • A SkyDeck alkalmazás a MOL Campus kilátóterasz látogatói számára készült. Ezzel az applikációval vendégeink az okoseszközeik segítségével virtuális sétát tehetnek Budapesten, bepillantást nyerve a főváros turisztikai és kulturális életébe, de akár az ország legnagyobb városainak elhelyezkedését is láthatják. Az applikáción keresztül a SkyDeck kilátóteraszról elénk táruló panorámát egy kiterjesztett valóság alapú virtuális tartalommal egészíthetjük ki. A navigáció segítségével kiválaszthatjuk azokat a látnivalókat, amelyek felé éppen fordulunk a kilátóteraszon állva. Megtekinthetjük az ezekről készített szöveges és képes ismertetőket, valamint megtudhatjuk, hogy milyen távolságban találjuk őket az éppen aktuális helyzetünkhöz képest.
  • Fordulj a Gellért-hegy felé, vagy tartsd a telefonod a karnyújtásnyira lévő Nemzeti Színház irányába, és fedezd fel a környéket! Gyűjts információkat, barangolj a múzeumok és sportlétesítmények között, vagy éppen keresd fel a fontosabb vidéki városokat!
  • És végül, de nem utolsó sorban ismerj meg minket! Olvass vállalatunk történetéről, ismerd meg vidéki kirendeltségeinket, tudd meg, hol található a legközelebbi Fresh Corner kávézó! Mindezekért nem kell mást tenned, csak töltsd le az alkalmazást és válts jegyet a MOL Campus kilátóteraszára a www.molcampus.hu weboldalon, hogy megcsodálhasd Budapest szépségét egy olyan szögből, ahonnan még nem láthattad: 29 emelet magasságból!